Laten we samen jouw unieke huisbier ontwikkelenIk brouw voor jou

Heb jij een café, restaurant of andere horecagelegenheid en hou je van bier, onderscheid en lekker genieten? Dan heb ik iets moois voor je: jouw eigen huisbier. Helemaal afgestemd op jouw (merk)persoonlijkheid en smaak.

Huisbier.com
Voor het ontwikkelen van uniek huisbier heb ik een eigen website gebrouwen: www.huisbier.com. Op deze website leg ik je in vier stappen uit hoe we samen tot jouw eigen unieke huisbier komen. Ook het ontwikkelen van de naam, het etiket, social media content, glazen, viltjes en andere communicatiemiddelen kan ik voor je verzorgen. Met andere woorden: als je wilt ontzorg ik je compleet.

Kosten
Altijd een belangrijke vraag: ‘wat kost dat nou zo’n ontwikkelingstraject?’. Als je exacte bedragen wilt weten, mail of bel me dan. Maar ik kan je nu wel vertellen dat jouw eerste batch huisbier je meteen een aantrekkelijke winst oplevert. En na die eerste batch dalen de kosten zodat je eigen huisbier je steeds meer gaat opleveren. Winst, waardering en naamsbekendheid.

Hoeveelheid huisbier
In principe neem je per keer minimaal 1.000 liter af. We kunnen eventueel ook kleinere batches laten maken – zo rond de 200 liter – maar dan stijgt de literprijs wel flink. Ik heb al een paar klanten gehad die 1.000 liter wel erg veel vonden… Raak ik al dat bier wel kwijt binnen de houdbaarheidstermijn en naast mijn huidige assortiment? Ik kan je geruststellen: de huisbieren waren in een mum van tijd verkocht. Als je wilt kan ik je de referenties geven.

Meer info
Kijk voor uitgebreide informatie over het ontwikkelen van huisbier op mijn website huisbier.com. Heb je (daarna) nog vragen? Mail of bel me.

https://www.dekroonopleeuwarden.frl/wp-content/uploads/2024/02/ulcodejong2-1.jpg
https://www.dekroonopleeuwarden.frl/wp-content/uploads/2024/02/ik_brou_van_jou2.jpg

Bier wall of fame

  • 2014: De Kroon op Leeuwarden start op 31 juli
  • 2015: Paddy O’Ryan Rosemary Porter is het lekkerste huisbier van Nederland – Entree Magazine
  • 2016: Chef Mike Zeevenkel Blond is het op één na lekkerste huisbier van Nederland (Zeevenkel Blond), Entree Magazine
  • 2016: Kammeraat is het beste stoutbier van Nederland – World Beer Awards
  • 2018: Weibok is het meest innovatieve bier van Nederland – Nederlands Nieuwe, BIERburo
  • 2019: Achtguldensbier wint dubbelgoud tijdens de European Beer Challenge 2019
  • 2019: Kloosterfruit wint zilver tijdens de European Beer Challenge 2019

ZIN IN JE EIGEN (HUIS)BIER

CHECK WWW.HUISBIER.COM

De Kroon op Leeuwarden

Rond 1800 telde Leeuwarden maar liefst 40 brouwerijen. In 1856 waren er hier nog maar twee van over. Deze snelle teloorgang was te wijten aan de opkomst van koffie en thee als de nieuwe volksdranken én aan de toenemende concurrentie van brouwerijen uit het westen van Nederland en Duitsland. Negen jaar later – in november 1865 – besloot ook de allerlaatste Leeuwarder meesterbrouwer IJde van der Meulen ermee op te houden. Met De Kroon op Leeuwarden eer ik zijn werk en zijn brouwerij De Kroon aan het Noordvliet in Leeuwarden.

https://www.dekroonopleeuwarden.frl/wp-content/uploads/2024/02/dekroon_ede.jpg
https://www.dekroonopleeuwarden.frl/wp-content/uploads/2024/02/ik_brouw_van_jou.jpg